Thursday, 21 November 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah


SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah | Hai dan salam semua. Letih nya buang habuk kat blog nie, maklum ler dah lama tak update. 

Hari nak join Ayuinsyirah punya segmen. Namun ade syarat yang di tetapkan seperti kat bawah nie.


syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam

11 comments:

  1. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama :) http://fin-fini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html Follow sini no #11

    ReplyDelete
  3. #13

    bw n folo dr :

    http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. done follow u back...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini balas kunjungan dari segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  6. hi dari segmen yang sama :)

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Salam dari segman yg sama :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete